Esports

Benissa va acollir el dilluns una activitat per a entrenadors de la FBCV centrada en la importància de la intel·ligència emocional

Conferència sobre bàsquet a Benissa
Conferència sobre bàsquet a Benissa

Víctor Rubio, entrenador de l’Hispagan UPB Gandia de LEB Plata i professor dels cursos d’entrenador FBCV, va impartir una conferència a Benissa, dins del cicle formatiu de la FBCV. S’hi va inculcar la importància de saber gestionar les emocions i, per tant, el valor de la intel·ligència emocional.

El tècnic va exposar les emocions que es generen als jugadors durant un entrenament o un partit i va donar les claus sobre com poder ajudar-los a fer una gestió adequada d’eixes sensacions, minimitzant el seu impacte negatiu i mantenint així l’equilibri emocional en la pista que facilite la presa de decisions. En la xarrada van assistir entrenadors dels diferents clubs de bàsquet de La Marina i de la Safor. Igualment van assistir dos entrenadors de l’Escola Municipal de Futbol Sala, i un entrenador de l’Escola Municipal de Bàsquet i un altre del Club Bàsquet Benissa.

També va estar present el delegat a Alacant de la FBCV, Juan Miguel Sila, que va agrair la col·laboració de l’Ajuntament de Benissa i va oferir noves activitats pròximament relacionades amb el bàsquet a  la nostra localitat.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?