General

La UPC impartirà una xerrada sobre educació emocional

Somriure (foto del flickr de Daniel Rubio)
Somriure (foto del flickr de Daniel Rubio)

La Unitat de Prevenció Comunitària de Benissa (UPC), impartirà unes xerrades sobre educació emocional dirigides a pares d’alumnes d’infantil i primària.

A l’escola Pare Melchor es faran els dies 16 i 23 de maig de 15.00 a 16.30 i a l’escola Manuel Bru, els dies 17 i 24 de maig a la mateixa hora.

Segons ha comentat la tècnic de la UPC, la psicòloga Paloma Andrés, és important que els pares ensenyen els seus fills a sentir en positiu i a saber controlar les seues emocions. A més, el regidor  Jorge Ivars, ha animat els pares a participar en aquest tipus d’activitats totalment gratuïtes, que serveixen de recolzament en l’educació dels fills.

En la xerrada s’exposaran les bases de l’aprenentatge social i emocional que està transformant la forma de comprendre l’educació i el desenvolupament personal. S’oferiran eines eficaces per a xiquets i adolescents i múltiples suggeriments perquè els pares puguen aplicar a casa enfocaments senzills però poderosos perquè els xiquets i joves aprenguen a tranquil·litzar les seues ments, a relaxar el cos i a sentir-se còmodes amb les seues emocions.

Es donaran les claus per a identificar els pensaments i sentiments propis i aliens, a desenvolupar l’empatia, a establir objectius a curt i llarg termini, a fer front als obstacles, a prendre decisions de forma responsable, a resistir les pressions negatives dels companys i a resoldre conflictes de forma constructiva.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?