Esports

Benissa presenta el III Torneig de golf “La Marina d’Ifach”

Cartell del III Torneig La Marina d'Ifach
Cartell del III Torneig La Marina d’Ifach

Les instal·lacions del Club de Golf Ifach han sigut el lloc triat per l’Ajuntament de Benissa i la resta d’entitats organitzadores per a la presentació del III Torneig de golf “La Marina d’Ifach”. La presentació ha comptat amb la presència del director de l’esdeveniment Juan Moragues, del regidor d’esports de Benissa, Adrian Cabrera i del seu homòleg en l’Ajuntament de Teulada-Moraira, Adrián Ruiz. L’esdeveniment congregarà el dia 15 de setembre a prop de quaranta golfistes que podran gaudir del penúltim cap de setmana de l’estiu en un enclavament privilegiat per a aquesta pràctica esportiva.

El 1r de setembre quedarà obert el període d’inscripcions que tancarà el termini quan aconseguisca el contingent de participants. Es tracta d’una competició en la modalitat Stableford amb tres categories, dos d’elles per a cavallers i una destinada a dames. Els preus per a participar en el torneig són de 15 euros per a socis i 26 euros per a visitants. L’import inclou un pack de benvinguda i l’accés al còctel durant el lliurament de premis.

Així mateix, el dissabte 14 a la vesprada s’ha disposat de forma totalment gratuïta un “bateig de golf” dirigit per Kiko Marquès per a totes aquelles persones que desitgen assistir.

El regidor d’esports de l’Ajuntament de Benissa, Adrian Cabrera, ha fet una valoració molt positiva sobre l’esdeveniment esportiu: “Atraure golfistes de tota la Comunitat Valenciana i d’alguns punts d’Espanya és posar a Benissa en el focus turístic”. Al que el jove regidor ha volgut afegir: “Considere que hem de seguir potenciant el turisme esportiu com a motor econòmic del nostre municipi”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?