Esports

El Torneig de golf “La Marina d’Ifach” es consolida entre les proves del calendari valencià

El Club de Golf Ifach
El Club de Golf Ifach

Diumenge passat, 16 de setembre, el club de Golf Ifach va celebrar la segona edició del Torneig de golf “La Marina d’Ifach”, una competició mixta, modalitat Stableford patrocinada pels ajuntaments de Benissa, Teulada, i Calp. Una edició que enguany va comptar també amb la col·laboració de la Diputació d’Alacant, l’empresa de Benissa de samarretes de golf “Ivarsgolf”, l’empresa de material esportiu de golf de Teulada “Golfmed”, i els hotels de Calp “Diamante Beach” i “Cook Book”.

Aquesta segona edició del torneig es va caracteritzar per l’alt nombre de participants, una mostra de l’interès despertat per un torneig que uneix les excel·lents instal·lacions amb un clima i ubicació privilegiats.

El torneig va començar a les 9 en punt del matí, quan un total de 39 jugadors i jugadores es van posicionar en els seus respectius forats, amb la finalitat de classificar-se i optar a una important quantitat de premis i trofeus. A les 14.00 de la vesprada el director del camp, Juan Moragues, va inaugurar el lliurament de premis i l’agraïment a les tres administracions participants pel seu patrocini i la proposta de continuïtat en pròximes edicions, i als assistents la bona resposta obtinguda davant l’esdeveniment.

Com a novetat enguany, el dissabte es va oferir un clínic/bateig de golf gratuït en el qual van participar 10 persones i que després de dos hores de contacte amb el golf i el camp van quedar gratament sorpreses de les possibilitats i bondats que ofereix aquest esport.

El director va destacar la gran difusió que ha tingut l’esdeveniment en xarxes socials i mitjans de comunicació, i fruit d’açò han participat jugadors i jugadores d’altres poblacions distants al camp. Van quedar en llista de reserva 15 jugadors i jugadores que no van poder participar i per a l’any pròxim s’estudiarà la possibilitat de fer dos tirs d’eixida per a donar cabuda a un major nombre de jugadors.

La classificació masculina va apuntar com a guanyadors en segona categoria a Philip Moore en segon lloc i Peter Thompson, en primer lloc. En primera categoria va ser Francisco Ferrer Mallen el segon classificat, mentre que el primer lloc va ser per a Norman Bain. El guanyador Scratch masculí de la competició va ser Juan Colomer Martínez. Quant a la classificació femenina, el primer lloc va ser per a Patricia Buigues Frau, seguida per Rotraud Müller, que va quedar segona. La gran guanyadora Scratch femenina de la competició va ser María José Monfort Devesa. El Drive més llarg del carrer 3 per a cavallers el va aconseguir Juan Colomer Martínez i per a les dones María José Monfort Devesa.

Per a l’Ajuntament de Benissa, la celebració d’aquest tipus de competicions són una oportunitat immillorable de donar a conèixer les bondats del nostre terme municipal, associades, no sols a la qualitat de les nostres costes sinó també al desenvolupament de la pràctica esportiva en instal·lacions d’alta qualitat.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?