Esports

Benissa acollirà el Campionat Autonòmic de Tennis Taula

Cartell del Campionat Autonòmic de Tennis Taula jugat a Benissa
Cartell del Campionat Autonòmic de Tennis Taula

Benissa acollirà el cap de setmana del 21 i 22 de desembre el “XXVIIIé Autonòmic per equips de Tennis Taula”, on es veuran les cares els millors equips de tot el País Valencià. Així ho han anunciat el president de la Federació Valenciana, José Gómez i el president del Club Tennis Taula Benissa, Vicente Esparza, que han estat acompanyats del regidor d’Esports, Arturo Poquet.

El campionat es farà al Palau Sant Pere de Benissa i participaran un total de 16 equips en categoria masculina i 8 en categoria femenina. Hi haurà trofeus pels 3 primers classificats de cada categoria.

Des del Club Tennis Taula de Benissa, que es va formar fa ja 13 anys, se senten molt orgullosos de poder albergar un esdeveniment esportiu d’aquestes característiques i remarquen que es podrà veure com juguen els millors equips valencians.

Participaran equips com el Club Mediterrani, l’Alacant, Alcoi, Alzira, Onda, etc. alguns d’ells favorits en aquesta competició. De la comarca de la Marina Alta, només participa Benissa, que en aquests moments juga en categoria superautonòmica.

El regidor d’Esports, Arturo Poquet, anima a tots els veïns a acudir a aquest torneig i poder admirar com juguen els millors jugadors d’aquesta disciplina.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?