Esports

Philippe Penades, José Fuster i Salvador Hidalgo vencen en els autonòmics de tennis de taula per a veterans

Tennis de taula (foto del flickr de notic)
Tennis de taula (foto del flickr de notic)

El cap de setmana passat es va disputar el Campionat Autonòmic de tennis de taula en categoria veterans a Benissa. Els millors jugadors de la Federació de Tennis Taula del País Valencià es van donar cita en aquesta competició, que va reunir els amants d’aquest esport en categories de més de 40, més de 50 i més de 60 anys.

Philippe Penades va ser el gran vencedor en la competició individual de més de 40 anys. El jugador del CTT Mediterrani va derrotar en la gran final a Emilio Sancho, de l’Alzira, per un ajustat 3-2. Jorge Boscá i Pere Bas van compartir el tercer lloc del podi.

En més de 50, José Fuster, de l’Alzira, va batre en l’últim xoc a Amadeo Pla, del Xàtiva, per 3-0. Jesús Medina i Vicente Esparza, malgrat la seua gran competició, es van quedar a les portes de la final i van acabar tercers.

Salvador Hidalgo, de l’Alzira, va ser el millor en més de 60 anys després de guanyar totes les trobades davant els seus rivals. Vic Smith, del Dama d’Elx, va aconseguir el subcampionat, mentre que Louvain Smith i Gunter Laukenmann van ser tercers.

En la competició per equips, el CTT Alzira, integrat per Emilio Sancho, José Fuster i Juan Fernández, es va adjudicar el títol final gràcies al seu triomf davant el TT Burjassot València per 3-2.

L’AD València T, de José Luis Gil, Maurici Gil i José Luis Rocafull, i el CTM Dama d’Elx, de Vic i Louvain Smith, es van proclamar campions per equips en més de 50 i més de 60, respectivament.

Pel seu interés hem reproduït aquesta notícia apareguda al diari electrònic nostresport.com el 16 d’octubre de 2012.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?