Esports

El campionat autonòmic de tennis de taula se celebra a Benissa

Benissa serà la seu aquest cap de setmana del XXII Campionat Autonòmic de Tennis de Taula del País Valencià, organitzat per la Federació Valenciana de Tennis de Taula i la Federació Valenciana d’Esports Adaptats.

Un total de 16 equips de tot el País Valencià competiran el dissabte i el diumenge al Palau Sant Pere. Està previst que el torneig comence cap les 9 del matí i es perllongue fins les 20.00. El diumenge, reservat per a la participació individual, la competició se celebrarà de matí. A més, s’han reservat una sèrie de taules perquè també puguen jugar durant aquestes dues jornades un grup de persones amb algun tipus de discapacitat.

En la presentació d’aquest torneig han estat presents el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Benissa, Paco Montagut i el president del Club de Tennis Taula de Benissa, Vicente Esparza, els quals han animat a tota la població per tal que acudisca a gaudir d’aquest esdeveniment. Han remarcat que el torneig és itinerant i que és una sort que Benissa puga gaudir d’ell de forma gratuïta.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?