General

Una plaça adjacent a l’església durà el nom del rector Salvador Fuster

Ahir, 13 de desembre, a les 18.30 es va a celebrar l’acte d’homenatge al rector Salvador Fuster, en què es va descobrir la placa commemorativa situada a la plaça adjacent a la parròquia de la Puríssima Xiqueta, que a partir d’aquest moment s’anomenarà “Plaça del Rector Salvador Fuster”.

Salvador Fuster va prendre possessió com a rector de Benissa el 27 de setembre de 1982. Tenia 43 anys quan va arribar a la Parròquia de Benissa. En la seua primera homilia va quedar de manifest la seua intenció de “servei”: “…no m’heu triat, però he vingut amb l’ànim de servir. Atendré primordialment els joves però sense oblidar-me dels majors”.

Segons els que el coneixien, Salvador era dinàmic, de viu caràcter, nerviós, temperament fort i posseïa una intuïció fora d’allò comú. Aviat veuria la necessitat de treballar en la pastoral infantil i juvenil, esforç que es va veure compensant l’estiu de 1983 amb el primer campament en el paratge del Cloquell, aquest campament va ser la base per a fundar a Benissa el Moviment Júniors M.D. Amb aquest homenatge, a més, es vol celebrar el 25 aniversari d’aquest moviment juvenil.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?