General

Benissa es converteix per un dia en la capital comarcal del Moviment Júnior Diocesà

Pel seu interés reproduïm aquesta notícia apareguda al diari LAS PROVINCIAS el 16 d’abril de 2008:

Diversos centenars de xiquets, acompanyats pels seus monitors i pares, van participar en la jornada comarcal del Dia Júnior, celebrat al poble de Benissa.

Nou centres de la Marina Alta d’aquest moviment diocesà es van donar cita pels carrers i places del centre històric de Benissa. Van arribar educadors, xiquets i xiquetes dels júniors de Pego, El Verger, Pedreguer, que s’acaba d’incorporar, Ondara, Gata de Gorgos, Xàbia, Teulada, Dénia i l’amfitriona, Benissa.

Al llarg de tot el matí, els carrers del centre van estar ocupats pels xicons que van participar en diferents jocs d’una gran kermesse.

A continuació, es van concentrar com ho havien fet en el moment de la recepció i es va donar pas al menjar de germanor.

Després del menjar es va escenificar un teatre, amb interpretacions de grups de tota la comarca, i finalment, es va celebrar la santa missa a la glorieta Dolors Piera, pels sacerdots dels pobles participants.

Enguany, any en què Benissa compleix el seu vint-i-cinqué aniversari com a centre júnior, va ser escollit aquest municipi, per a celebrar el Dia comarcal.

A Benissa, el jove sacerdot Joan Jordi Escrivá és el sacerdot consiliari dels Júniors, juntament amb el rector, Domingo Sabater.

Recentment es va realitzar una macroexposició fotogràfica en el centre parroquial, per a commemorar les noces d’argent del Moviment Júnior, on es van mostrar les millors instantànies de la vida d’aquest moviment diocesà i que va haver de ser prorrogada a causa de les visites rebudes.

A més, els joves del moviment diocesà Júniors de Benissa han ofert representacions teatrals, un taller filatèlic, ral·li fotogràfic i una excursió a La Solana.

L’acte més emotiu va ser l’homenatge al rector i creador d’aquest moviment a Benissa, Salvador Fuster, i l’agraïment als monitors que amb el seu esforç i dedicació han fet possible que els júniors de Benissa complisquen les seues noces d’argent.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?