Esports

El Campionat Autonòmic Sub-19 i de Veterans de bàdminton es disputarà a Benissa

Partit de bàdminton jugat al Palau Sant Pere l'any 2010
Partit de bàdminton jugat al Palau Sant Pere l'any 2010

Diumenge que ve, dia 15 de gener de 2012, durant tot el matí i part de la vesprada es disputarà al Palau Sant Pere el Campionat Autonòmic Sub-19 i de Veterans de bàdminton.

Un gran nombre de jugadors competiran en les 8 pistes que s’habilitaran per a aquesta competició. Els guanyadors passaran a disputar el campionat d’Espanya de bàdminton en la seua categoria. Cal assenyalar que alguns jugadors del Club Bàdminton Sant Pere de Benissa hi prendran part. El president de la federació Vicente Ferrer, també estarà present en la celebració del campionat, així com en el lliurament de les medalles.

Els interessats a conèixer aquest esport podran apropar-se al Palau Sant Pere, l’entrada és gratuïta, podran veure els múltiples enfrontaments tant dels joves i veterans en les modalitats masculines, femenines i mixtes. Cal recordar que els interessats a iniciar-se en aquest esport poden contactar amb els responsables del Club Bàdminton Benissa que entrenen al Palau Sant Pere els dilluns i dijous des de les 19.30 fins les 21.00.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?