Esports

Álex Ortolà, un xiquet de 12 anys, en les files del València

Àlex Ortolà
Àlex Ortolà

Molts són els que han somiat amb ser futbolistes i arribar a jugar amb el seu equip, però pocs són els afortunats que ho aconsegueixen. Aquesta és la història d’un xiquet de 12 anys de Benissa. És Álex Ortolà Vázquez i forma part de l’equip aleví del València Cf. Un xicotet però gran futbolista que ha lluitat dur per a arribar a aconseguir la seua meta.

Álex se sent orgullós del seu èxit igual que la seua família que l’anima perquè seguisca, i el més important, que s’ho passe bé i es divertisca. Uns consells que també li donen els seus companys de 6é del Pare Melchor. Als seus entrenaments i partits se sumen els estudis, que pot compaginar gràcies al gran esforç. Tres vegades per setmana viatja a València i, de camí, es prepara els exàmens i fa deures. Però com diu Álex, “voler és poder”, i és que sap des de xicotet que cal compaginar les dues coses.

Als 7 anys va començar en la Unió Esportiva Benissa i un any més tard va ser fitxat per l’Hèrcules Cf. Dos anys després estava ja en el seu equip, el València Cf. En 2008 va ser el millor jugador prebenjamí de la Ciutat de Dénia i màxim golejador al Torneig de Pinto de Madrid en 2010. Acaba de proclamar-se subcampió en el Nacional Blue BBVA Aleví de Futbol 7 de Benalmàdena. En breu viatjarà fins Pontevedra per a jugar en l’Internacional d’Arousa i després al de Logronyo. Mentre, seguirà estudiant, entrenant i jugant al futbol amb el seu germà xicotet, Fran, de només 8 anys que ja està en l’Hèrcules Cf. Si a Álex li pregunten què vol ser de major, diu que vol ser “futbolista de Primera Divisió” i si algú li demana consell diu: “No pareu de practicar l’esport que més us agrada i lluiteu pel vostre somni”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?