General

Tallen els arbres de l’Avinguda Constitució amb motiu de les obres municipals

Els arbres tallats a l'Avinguda Constitució

L’Avinguda de la Constitució de Benissa ha aparegut hui amb tots els arbres tallats. Les mèlies, que ja tenien una edat avançada, i proporcionaven ombra a la zona s’han tallat amb motiu de les obres d’ampliació de les voreres i eliminació d’aparcaments en un dels costats del carrer que l’Ajuntament de Benissa està executant dins del projecte NextGenerationEU i amb un cost de 76.000 €.

L’Ajuntament ha comentat en xarxes socials que se substituiran els actuals arbres per moreres sense fruit. Es plantaran espècies de 3-4 metres amb un diàmetre de tronc de 12-14 cm i que s’ha optat per no trasplantar els actuals arbres perquè l’estat de les arrels i les instal·lacions de llum i aigua fan inviable traure els arbres en condicions de trasplantar.

El projecte i pressupost de les obres preveu que es tallen un total de 26 arbres, amb un cost de tall de 102.68 € per exemplar, i per això el cost total d’eliminar l’arbrat ha sigut de 2.669,68 €. De la mateixa forma, no està inclòs en el pressupost la plantació dels nous abres, pel que s’haurà de fer càrrec a banda l’Ajuntament. Segons el pressupost, amb el canvi d’arbrat hi haurà 9 arbres menys.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?