General

L’Ajuntament de Benissa inicia les obres d’ampliació de les voreres de l’Avinguda Constitució i adequa tres noves zones d’aparcament

Noves zones d'aparcament habilitades

L’Ajuntament de Benissa inicia aquesta setmana les obres d’ampliació i millora de les voreres de l’Avinguda Constitució. Es tracta d’un projecte 100% subvencionat per fons Next Generation de la Unió Europea, dins del Pla de Sostenibilitat Turística en Destinació (PSTD).

Amb aquestes obres es millorarà l’accessibilitat i mobilitat dels vianants donant solució a l’actual problemàtica de l’avinguda que compta amb voreres molt estretes, envaïda en diversos trams pels arbres, la qual cosa dificulta i fins i tot impedeix el pas de persones amb mobilitat reduïda o de carrets de bebés.

Les obres suposaran l’eliminació de les places d’aparcament en un dels carrils de l’avinguda i, per això, l’Ajuntament ha estat treballant en les últimes setmanes per a adequar noves zones d’aparcament en la zona. En total s’han habilitat noves places al carrer Senija (40 places) i carrer Xàbia (32 places) i, a més, s’ha ampliat l’aparcament de l’avinguda Constitució amb 21 noves places, a les 112 ja existents.

“A partir de la setmana que ve la zona de l’avinguda Constitució comptarà amb 93 noves places d’aparcament, moltes més de les que s’eliminaran amb les noves obres, perquè els veïns de la zona no tinguen problemes per a trobar aparcament”, ha comentat Adrian Cabrera, regidor d’Obres i Serveis.

“En uns mesos l’Avinguda Constitució serà molt més amable i accessible per als vianants, permetent que qualsevol persona puga transitar sense problemes per les seues voreres”, ha explicat Arturo Poquet, batle de Benissa.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?