General

Creama inicia la legislatura 2015-19 amb la constitució oficial de la nova junta general a Benissa

Constitució de la junta general de Creama a Benissa
Constitució de la junta general de Creama a Benissa

El Consorci per a la Recuperació Econòmica i de l’Activitat de la Marina Alta (Creama) ha iniciat la legislatura 2015-19 amb la constitució oficial de la nova Junta General. Aquest acte s’ha celebrat sota la presidència del president de la Diputació d’Alacant, César Sánchez Pérez; i ha comptat amb l’assistència del Diputat de Foment i Desenvolupament Local, Sebastián Cañadas Gallardo; la Directora Territorial del Servef, Emilia González Carrión; acompanyats pels batles i regidors dels Ajuntaments consorciats. Entre els assistents estaven sis batles: Juan Bautista Roselló Tent (Benissa), Mª Josep Ripoll Berenguer (batllessa en funcions de Dénia), Enrique Moll Briones (Pego), José Francisco Chulvi Español (Xàbia), Carlos Linares Bañón (Teulada-Moraira) i Magdalena Eugenia Mengual Morata (Gata).

Cadascun dels membres de la Junta ha jurat o promès el seu càrrec i el règim de sessions de la Junta es manté amb periodicitat semestral. El president ha agraït als treballadors de Creama la tasca que realitzen i ha remarcat el compromís de la Diputació per seguir apostant per les activitats de Creama i els sectors tradicionals, “perquè mantindre la identitat d’un territori és essencial per a posar en valor la nostra història i un camí cap al qual volem que vaja la nostra societat”, ha declarat. Cesar Sánchez també ha demanat a tots els responsables públics “que en aquesta nova etapa es practique el diàleg, el consens i l’acord”.

El batle de Benissa, Juan Bautista Roselló, per la seua banda, ha recolzat les manifestacions del president, “és important el dinamisme econòmic de la nostra comarca, els seus sectors tradicionals, els seus sectors productius més destacats i en aquesta línia Creama va a estar treballant”.

Finalment, el Diputat de Foment i Desenvolupament Local, Sebastián Cañadas Gallardo ha declarat que “hem de contribuir al desenvolupament econòmic, la cohesió social i al creixement sostenible de tota aquesta comarca, i per això Creama és fonamental”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?