General

L’Ajuntament de Benissa gastarà més de 76.000 euros a ampliar les voreres i eliminar l’aparcament d’un dels costats de l’Avinguda Constitució

Imatge del projecte de l'Avinguda Constitució on es pot comprovar el canvi d'incorporació de vehicles des del carrer Castelló

L’Ajuntament de Benissa ha obert la licitació del contracte d’obres per a ampliar les voreres de l’Avinguda Constitució. El contracte, valorat en més de 76.000 €, i que forma part del programa NextGenerationEU, suposa ampliar la vorera sud de l’avinguda, on es troben construïts diversos edificis, fins a arribar a una amplada de 2,5 metres i eliminar tots els aparcaments d’eixe costat.

Així mateix, el projecte comporta el tall de tots els arbres “pels problemes d’accessibilitat i generar incomoditats als pisos adjacents, ja que, segons la seua mida i ubicació, envaeixen balcons i finestres” i es planteja la seua substitució per nous arbres.

El projecte preveu també la millora de l’empolat en l’encreuament amb la Costera del Povil i modificar lleugerament la incorporació de vehicles des del carrer Castelló a l’Avinguda Constitució.

El termini d’execució previst és de 50 dies i les persones interessades poden consultar el projecte en el següent enllaç.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?