Política

Reiniciem Benissa: “Seguirem sumant per a ampliar el nostre projecte i ens tindran mobilitzats defensant la Llobella”

Reiniciem Benissa

La nit electoral l’agrupació d’electors donava les gràcies als i les 858 votants, una vegada més el projecte de Reiniciem Benissa rebia un gran suport, sent 2a força a l’Ajuntament, tot i que insuficient per canviar la dinàmica de destrucció i pèrdua de control de l’economia que comporta el model dels últims anys. És per això que Reiniciem comença un procés de reflexió per seguir sumant suport de la societat benissera i que conclourà en el seu 10é aniversari.

El pròxim any el manifest “Reiniciem el poble” complirà deu anys seguint de total actualitat: “La classe política és incapaç d’oferir solucions i s’ha instal·lat en la inoperància de cara a les necessitats dels benissers i benisseres. Allunyats d’eixe antic esperit de treball pel poble només persegueixen interessos clientelistes i electoralistes”. El text continuava “Volem que Benissa torne a ser pionera i que aprofite el seu gran potencial. Una ciutat que aposte per la innovació, que retinga el talent de la seua joventut, i que diversifique el seu model productiu. Desitgem ser un referent en atenció als xiquets, la gent gran i els nouvinguts. Un model a seguir en polítiques socials, mediambientals i educatives”.

Amb la vigència d’aquestes declaracions des de Reiniciem Benissa afirmen que: “El Partit Popular ens tindrà d’enfront si decideix seguir malgastant els nostres diners o insisteix a urbanitzar l’últim trosset verge de la costa. I sempre estarem al costat de les persones majors, associacions, autònoms i treballadors/es per un poble que cuide i on done gust viure”.

Consideren que el seu projecte polític nascut fa 9 anys a Benissa es consolida i és un referent en la comarca de la Marina Alta. La reflexió interna de la plataforma ciutadana serà una prioritat amb l’objectiu d’eixamplar la seua base i que esdevinga més transversal i representativa del conjunt de veïnes i veïns del poble, per bastir una alternativa política potent en les pròximes eleccions municipals per guanyar l’Ajuntament.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?