Cultura

Ressò de la victòria de la Banda al Certamen d’Altea la Vella

"Campions",   enviada per Xavi Tro al seu Twitter
"Campions", enviada per Xavi Tro al seu Twitter

Des del moment en què es van donar a conèixer els resultats del certamen, les reaccions dels músics i amics de la banda van començar a escampar-se per la xarxa. Missatges al Twitter i al Facebook amb crides com “Xampinyons!!!” o “We are the champions“, “and the winner is….LA SOCIETAT LÍRICA I MUSICAL DE BENISSA!” i felicitacions de tot tipus van omplir ràpidament els murs de músics i del director de la banda. També espectadors van dir la seua, com per exemple el regidor Xavi Tro que va enviar una foto des del seu Twitter amb la paraula “Campions“.

Ja diumenge, una gran quantitat de fotos del sopar amb què musics i directiva van celebrar el premi anaven apareixent, junt amb altres comentaris com “… resacós de certamen“, “Assaborint encara això de guanyar el primer premi….“, i altres una miqueta més reflexius com “Després de nits de vetlar, nits plenes de badalls, cares de son i de nervis!!!!! hem guanyat el certamen que tant desitjavem i tant ens mereixiem !!!“.

El dilluns, tocava també el ressò a les webs de mitjans de comunicació, com la notícia al Diari Información, a la web de la Federació de Bandes, o la crònica publicada en aquesta mateixa pàgina web, a banda de continuar l’allau de comentaris i fotos al Facebook: “Què gust dóna entrar al facebook i veure que la pàgina d’inici només té que comentaris i “m’agrada” als estats del PRIMER PREMI!“. Dimarts s’afegia la notícia a la web de Las Provincias.

Important també l’entrevista realitzada a la presidenta de la Societat Lírica i Musical, Loli Juan Aparicio, i al director de la Banda, Josep Cano, pel company de Radio Litoral SER, Raúl Martínez, a qui agraïm que ens haja facilitat l’audio de la entrevista.

Finalment, dir que hem aconseguit també una gravació de les obres interpretades per la Banda de Benissa, gràcies a Robert Giner. Tot i que la qualitat de les imatges no és massa bona, l’audio s’escolta bé.

La Festa del Poble

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=z3oL3UXKNrM[/youtube]

Bastaixos

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MMg2S1HAsK4[/youtube]

Abraham

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=tiXlSfc-SBs[/youtube]


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?