Cultura

Aquest divendres es lliuraran els premis del Certamen de Pintura Salvador Soria

Obra guanyadora del certamen de pintura Salvador Soria 2010
Obra guanyadora del certamen S.Soria

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Benissa ha organitzat per a aquest divendres 7 de maig, a les 20.30, al Centre d’Art Taller d’Ivars, l’acte de lliurament dels premis del XXVIII Certamen de Pintura S. Soria – Vila de Benissa 2010 i la inauguració de l’exposició de les obres seleccionades.

Enguany l’obra guanyadora ha sigut la titulada “Corpórea”, de Sergio Luna Lozano, i pel que fa als accèssits s’han concedit a Manuel Gregorio Cervera Garcia, amb l’obra “En la encrucijada” (1r accèssit), Pepi Sevilla Ruano, autora de “Dulce infancia” (2n accèssit), i finalment el tercer, Cristina Bernador Marí, amb “El peso metafórico de las sombras”.

A més de la presència dels autors, es comptarà amb la participació de Ramón Pérez Carrió, qui va ser junt amb Juan Ángel Blasco Carrascosa, membre del jurat de l’edició d’enguany. Cal destacar també l’actuació musical de Sifasol, el grup de l’Escola de Música Moderna de Benissa, que amenitzarà l’acte. Per finalitzar, s’inaugurarà l’exposició de les obres guanyadores i de totes les seleccionades, que romandran en la sala d’exposicions del Taller d’Ivars fins el 28 de maig.

Recordem que aquesta serà la primera vegada que se celebre aquest acte sense la presència de Salvador Soria, Fill Adoptiu de Benissa i ànima mater d’aquest certamen, que malauradament va faltar el passat 12 de març.

Xavi Tro, regidor de Cultura, ha manifestat l’enhorabona a tots els guanyadors i seleccionats, a més d’agrair la nombrosa participació d’artistes. Així mateix, ha convidat a tota la població a l’acte de lliurament dels premis i a visitar l’exposició.

D’altra banda, pel que fa a les exposicions que acull el municipi de Benissa, és necessari fer referència a l’exposició de la Fundació Bancaixa “Picasso: El contemplador actiu. Estampes 27.08.1966-15.01.1967”, que ha tancat les seues portes amb un total de 1.300 visites. Una vegada més es reitera l’agraïment a tots els visitants i a tots els agents que han fet possible el seu muntatge.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?