Cultura

Aquest divendres es lliuren els premis del Certamen de Pintura Salvador Sòria

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Benissa ha organitzat per a aquest divendres 8 de maig, a les 20.30, en el Taller d’Ivars, l’acte de lliurament dels premis del XIV Certamen de Pintura “S. Soria” Vila de Benissa 2009.

Durant el seu transcurs, es comptarà amb la presència de Keke Vilabelda Montalt, autor de l’obra guardonada, titulada “Dinámicas urbanas”, així com també dels autors dels tres accèssits: Luís Pérez Igualada (1r accèssit amb l’obra S/T), Cristina Gamón Lázaro (2n accèssit, amb l’obra “Progresión”) i Felipe Fuente Alferes (3r accèssit, amb l’obra “Reflexes. Realitat abstracta”).

Hi haurà una actuació musical del grup Dolç Tab Jazz, que oferirà un concert, presentant el seu nou disc “Carrera de Galls”, en l’edició de la qual ha col·laborat la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Benissa. Es tracta d’un treball que transforma la música popular en una expressió artística, íntima, fresca i culta.

A continuació, s’inaugurarà l’exposició de les obres seleccionades en el certamen d’aquest any, en la sala d’exposicions del Taller dŽIvars, que romandrà fins el 29 de maig. Les obres premiades van ser triades el passat 14 de març pel jurat format per Román de la Calle i Joan Ramón García Castejón, d’entre les 128 obres que s’han presentat a l’edició d’enguany.

Xavi Tro, regidor de Cultura, ha expressat la seua satisfacció per la participació i per l’acollida que ha tingut la present edició, i vol convidar a tota la població perquè acudisca a l’acte d’inauguració i a visitar l’exposició.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?