Cultura

Rafa Ivars presideix la Societat Lírica i Musical de Benissa

Rafa Ivars, nou president de la Societat Lírica i Musical de Benissa
Rafa Ivars, nou president de la Societat Lírica i Musical

La Societat Lírica i Musical de Benissa té nou president. És Rafa Ivars Molines. Tot estava cantat i mai millor dit, ja que fa uns mesos, el dia de Santa Cecilia, els seus companys de banda entonaven el seu nom mentre es feien la foto de família en finalitzar els actes commemoratius de la seua patrona.

Rafa Ivars prendrà el relleu de Loli Juan, qui ha ostentat aquest càrrec els últims vuit anys. La notícia de la presidència li arriba quan celebra les seues noces de plata en la banda, 25 anys en els quals Ivars ha dedicat moltes hores a aquesta associació tocant la trompeta.

El nou president es mostra il·lusionat pel seu càrrec, encara que assegura que “és molta responsabilitat i molt de treball”. No obstant això, reconeix estar “tranquil perquè m’acompanya un gran equip en la nova junta”. La directiva entrant la completen Robert Giner, com a vicepresident; Domènec Miralles com a secretari i Felipe Ivars serà el tresorer. A més hi haurà set nous vocals.

Rafa Ivars passarà a la història de la Societat Lírica i Musical de Benissa per la seua joventut, 39 anys, i perquè a més de president és també músic. La seua passió per la banda ara es veu recompensada i s’alegra que les seues dues filles seguisquen les seues passes. La major toca ja a la banda juvenil i la xicoteta estudia solfeig.

Des del nou càrrec, Ivars fa una crida als benissers perquè la Societat també ha patit retallades. “Malgrat la crisi, seguim aportant instruments als nous músics i reparant-ne d’altres”, declara i afegeix que “tot el que vulgua pot ajudar-nos fent-se soci per 18 euros a l’any”.

Així mateix, assegura que “seguirem fent banda i fent poble”. La Societat Lírica i Musical la conformen la banda i la banda juvenil.


Comentaris a la notícia

David Cabrera

Felicitats, President!


Cecilia Berenguer Moragues

Enhorabona a Rafa i a la banda!!


Voleu deixar un comentari a la notícia?