Cultura

La música de Fado Blues fa vibrar a la gent al Llavador del Pou d’Avall

Llavador Poètic 2011 al Llavador del Pou d'Avall amb l'actuació de Fado Blues.
Llavador Poètic al Pou d'Avall

El grup lisboeta Fado Blues va obrir el dissabte passat el Cicle Llavadors Poètics 2011 al Llavador del Pou d’Avall. La formació va aprofitar per presentar a Benissa el seu nou disc Taberna Flotante, treball amb el qual han aconseguit bones crítiques i xifres de venda a Espanya i Portugal.

La participació del públic assistent va ser també destacada, recitant-se nombrosos poemes i fins i tot animant-se amb alguna cançó brasilera que va ser musicada pel guitarrista del grup.

El cicle Llavadors Poètics compleix enguany 6 anys i està organitzat pel Casal Cultural – ACPV de Benissa amb el patrocini de la Regidoria de Normalització Lingüística de l’Ajuntament de Benissa. La motivació del cicle ha estat sempre la difussió i preservació dels llavadors de Benissa i especialment la del Pou d’Avall, assetjat per nombrosos projectes urbanístics.

Des del Casal Cultural-ACPV es convida a tota la gent a assistir al Llavador Poètic del dissabte 27 d’agost i que tindrà lloc al Llavador d’Orxelles. En aquest cas es comptarà amb la presència del cantautor valencià Andreu Valor, i que servirà de cloenda als Llavadors Poètics 2011.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?