Cultura

Aquest dissabte tindrà lloc el 2n Llavador Poètic amb el grup “Fado Blues”

Les empreses d’allotjament fan balanç i disposen dels resultats quant a nivells d’ocupació per a la segona quinzena del mes de juliol. Si bé la previsió que aquestes mateixes empreses feien apuntava a un 44, 27% d’ocupació, l’ocupació real que han tingut ha sigut del 67,44%, la qual cosa a més supera en 16 punts i mig les dades d’ocupació de l’any 2009. L’allotjament rural ha resultat ser el més demanat aconseguint una ocupació real d’un 81,25% quan les seues previsions eren d’un 31,25%. Tant l’allotjament en règim de lloguer com l’hoteler han superat amb escreix les dades de previsió facilitades per les empreses.

Respecte a la primera quinzena del mes d’agost, se situen les previsions dels empresaris en un 63,13%. Els índexs de previsió d’ocupació es distribueixen de la següent manera. Lloguers: 82,36%; allotjament hoteler: 50,78%; i l’allotjament rural: 56,25%.

Cartell del 2n Llavador Poètic 2010
Cartell del 2n Llavador Poètic

Aquest dissabte 7 d’agost,
tindrà lloc el segon dels “Llavadors Poètics” que des de fa cinc anys,
es celebren als llavadors de Benissa, organitzats pel Casal Cultural-ACPV de Benissa, amb el patrocini de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Benissa. En aquesta ocasió es comptarà amb l’actuació del grup Fado Blues, al Llavador del Pou d’Avall.

L’eixida es farà a les 20.00, des del Casal (C/ Sant Sebastià, 34) fins al Llavador del Pou d’Avall. Com ja és habitual, es farà un sopar de cabasset en arribar, per a passar a l’acte posteriorment. Així mateix, es convida als assistents a dur els seus poemes, contes o qualsevol altre text, per tal de compartir-lo i crear un ambient participatiu, en què es barregen les aportacions personals amb la música del grup.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?