Cultura

Més de 40 persones participen en el Llavador Poètic del Pou d’Avall

Més de 40 persones van participar aquest dissabte passat del 2n acte del cicle Llavadors Poètics 2007 organitzat pel Casal Cultural-ACPV de Benissa que va tindre lloc al Pou d’Avall amb la participació de la cantautora de Lleida Meritxell Gené. Com cada llavador poètic, l’acte comença amb un sopar de cabasset en germanor. A continuació, és quan comença el Llavador Poètic, moment en què es barregen les cançons del cantautor convidat amb els poemes, textos, cançons, etc. que vulguen recitar els assistents.

L’acte d’aquest dissabte té un gran simbolisme dins del cicle de Llavadors Poètics ja que el Llavador del Pou d’Avall pot resultar afectat per la construcció de nous edificis molt a prop d’on es troba, que podrien comportar la desaparició del Pou d’Avall, el qual li dóna nom al llavador i és el pou més antic del poble segons constància escrita.

El cicle conclourà el dissabte 25 d’agost al Llavador d’Orxelles amb l’actuació de Clara Andrés, cantautora d’Oliva, fi de festa per gaudir amb bona música i bon poemes.

Enllaç d’interés
Fotos Llavadors Poètics 2007


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?