Cultura

Arriben un any més els Llavadors Poètics a Benissa

Llavador Poètic al Pou d'Avall l'any 2010
Llavador Poètic al Pou d'Avall

Aquest dissabte 6 d’agost, tindrà lloc el primer dels “Llavadors *Poètics” que se celebrarà en l’edició d’aquest estiu. Des de fa sis anys té lloc aquesta iniciativa en els safaretjos, organitzats pel Casal Cultural-ACPV de Benissa, amb el patrocini de la Regidoria de Normalització Lingüística. En aquesta ocasió es comptarà amb l’actuació del grup Fado Blues, al Llavador del Pou d’Avall.

L’eixida tindrà lloc a les 20.00h, des del Casal (C/ Sant Sebastià, 34) fins al Llavador del Pou d’Avall. Com ja és habitual, es realitzarà un sopar de cabasset en arribar, per passar a les actuacions posteriorment. Així mateix, es convida els assistents a portar els seus poemes, contes o qualsevol altre text, per compartir-ho i crear un ambient participatiu, en què es barregen les aportacions personals amb la música del grup.

Segons declaracions de la Regidora de Normalització Lingüística, Pepa Martí, amb el suport a aquesta iniciativa es pretén, a més de gaudir de les actuacions, fomentar la participació literària en aquestes revetles i donar a conèixer uns elements patrimonials tan importants en el nostre municipi com són els antics safaretjos.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?