Cultura

Pau Alabajos actuarà aquest dissabte 9 d’agost als III Llavadors Poètics

El passat dissabte 2 d’agost va tindre lloc el primer llavador poètic d’enguany que com cada any organitza el Casal Cultural de Benissa – ACPV i que esta patrocinat per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Benissa. Concretament enguany, comptem ja amb la tercera edició d’aquest cicle. El passat dissabte li va tocar el torn al Llavador de Santa Anna i va comptar amb l’actuació del grup d’arrel mediterrània Qualimbet, tenint un èxit de participació i públic prou important.

Aquestes revetles als llavadors de Benissa són un cicle musical i poètic que des del Casal Cultural de Benissa – ACPV, i sempre amb la col.laboració de la Regidoria de Cultura, han impulsat per a reivindicar aquests espais públics que antany van ser punt de treball i reunió per a les dones del poble.

Aquest pròxim dissabte 9 d’agost tindrà lloc al llavador del Pou d’Avall el 2n Llavador poètic de la temporada, el qual comptarà amb l’actuació del cantautor de Torrent Pau Alabajos, que presentarà el seu nou disc “Teoria del Caos” cantautor que ja visitar Benissa al mes de febrer, per participar a la taula redona i al posterior concert que va organitzar la Regidoria de Normalització Lingüística en conmemoració del Dia Internacional de la Llengua Materna, on va compartir cartell amb el cantautor denier Sergí Contrí i el grup alcoià VerdCel. Aquesta també es la segona volta que Pau Alabajos participa als llavadors poètics, ja a l’edició del 2006, i eixa vegada al safareig d’Orxelles va interpretar les peces de “Futur en Venda”, el seu primer disc.

Abans, però, hi haurà sopar de cabasset en el qual el Casal s’encarregarà dels entremesos i les postres. A més, durant tot l’acte hi haurà servei de barra. Els assistents poden dur els seus poemes, contes o rondalles per a recitar-los, barrejant així la música del cantautor amb l’aportació del públic, fent així més amena la revetla. Com sempre, el punt de trobada serà a les 20.30h en la seu del Casal (C/ Sant Sebastià, 34) o sinó directament a les 21.00h al Llavador del Pou d’Avall.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?