Cultura

Fernando Jiménez Fernández guanya el Certamen de Pintura Salvador Soria amb l’obra “Resiliente 28”

L'obra guanyadora "Resiliente 28"
L’obra guanyadora “Resiliente 28”

El jurat del 39é Certamen de Pintura Salvador Soria ha premiat l’obra “Resiliente 28” de l’artista valencià Fernando Jiménez Fernández amb un reconeixement econòmic dotat amb 5.000 euros. Els pintors José Antonio Hinojo Morales i Miguel Ponce Díaz podran exposar al Centre d’Art Taller d’Ivars en la temporada 2021-2022. A més, s’han seleccionat una vintena de propostes perquè figuren en el catàleg i s’exhibisquen en la mostra de pintura que tindrà lloc al Taller d’Ivars entre setembre i octubre de 2021.

El batle, Arturo Poquet, s’ha pronunciat sobre la peça guanyadora manifestant que “es tracta d’obra exquisida i singular que reflecteix a la perfecció la capacitat de resiliència de l’ésser humà a través de la figura de la dona.”

Segons ha declarat la regidora de Cultura, Rosa Lucía Pino, “igual que l’any anterior, està previst celebrar a la tardor l’acte de lliurament de premis tant dels ’25 d’Abril’ com del Certamen de Pintura Salvador Soria, així com les presentacions literàries de les obres guanyadores de l’any passat i la cloenda de l’exposició de les seleccionades”. Pino ha volgut concloure la seua intervenció agraint l’enorme treball del personal tècnic de la regidoria i del jurat que ha participat en la selecció de les obres.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?