Cultura

Benissa va viure un emocionant certamen de pintura Salvador Soria

L'autor guanyador del Certamen de Pintura Salvador Soria 2010 amb el batle i el regidor de Cultura
El guanyador amb el batle i el regidor de Cultura

El divendres passat, 7 de maig, al Centre d’Art Taller d’Ivars, va tindre lloc l’acte de lliurament del XXVIII Certamen de Pintura “Salvador Soria” – Vila de Benissa 2010, i la inauguració de l’exposició de les obres seleccionades, una activitat organitzada per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Benissa.

Concretament, van assistir Sergio Luna Lozano, autor de “Corpórea”, l’obra guanyadora d’enguany, Manuel Gregorio Cervera Garcia, primer accèssit, amb l’obra “En la encrucijada”, Pepi Sevilla Ruano, segon accèssit, autora de “Dulce infancia” i Cristina Bernador Marí, tercer accèssit, amb “El peso metafórico de las sombras2. Es va comptar també amb la música de Sifasol, que va amenitzar la vetllada.

Juan Bta. Roselló, batle de Benissa, i Xavi Tro, regidor de Cultura, van presidir l’acte junt amb Ramon Pérez Carrió, membre del jurat d’enguany. Tots tres, van donar l’enhorabona al guanyador i als accèssits, a més d’agrair la participació de les 106 obres presentades, així com també van recordar Salvador Soria, Fill Adoptiu de Benissa i ànima mater del certamen, com a persona i artista i que va faltar el passat mes de març, en un acte marcat per l’emoció i la presència d’Arlette Roldes, esposa de Salvador, i altres membres de la seua família.

L’exposició es podrà visitar al Centre d’Art Taller d’Ivars, fins al 28 de maig en el següent horari: de dimarts a dissabte, d’11.00 a 13.00 i de 17.00 a 20.30, i diumenges d’11.00 a 13.00.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?