Cultura

Keke Vilabelda guanya el XIV Cetamen de Pintura Salvador Soria

Divendres passat va tindre lloc, al Centre d’Art Taller d’Ivars, l’acte de lliurament dels premis del XIV Certamen de Pintura “S. Soria” Vila de Benissa.

Durant el seu transcurs, es va comptar amb la presència de Keke Vilabelda Montalt, autor de l’obra guardonada, titulada “Dinámicas urbanas”, així com també dels autors dels tres accèssits: Luís Pérez Igualada (1r accèssit amb l’obra S/T), Cristina Gamón Lázaro (2n accèssit, amb l’obra “Progresión”) i Felipe Fuente Alférez (3r accèssit, amb l’obra “Reflexes. Realitat abstracta”).

El públic també va poder gaudir de l’actuació musical del grup Dolç Tab Jazz, que va oferir un concert, presentant el seu nou disc “Carrera de Galls”, en l’edició de la qual ha col·laborat la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Benissa.

En finalitzar el concert es va inaugurar l’exposició de les obres seleccionades en el certamen d’enguany, en la sala d’exposicions del Taller d’Ivars, que romandrà oberta fins el 29 de maig. Les obres premiades van ser triades el passat 14 de març pel jurat format per Román de la Calle i Joan Ramón García Castejón, d’entre les 128 obres que s’han presentat a l’edició d’aquest any.

L’artista Salvador Soria no va poder acudir per motius de salut, però va enviar una salutació i una agraïment als artistes i a l’Ajuntament per continuar fomentant les arts plàstiques.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?