Cultura

Aquest divendres es lliuraran els premis del Certamen de Pintura Salvador Soria

El jurat amb l'obra guanyadora del Certamen de Pintura Salvador Soria 2011
El jurat amb l'obra guanyadora

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Benissa ha organitzat per a aquest divendres 10 de juny, a les 20.30, al Centre d’Art Taller d’Ivars, l’acte de lliurament dels premis del XXIX Certamen de Pintura S. Soria – Vila de Benissa 2011 i la inauguració de l’exposició de les obres seleccionades.

Enguany l’obra guanyadora ha estat la titulada “Respiración”, de Javier Palacios Rodríguez, i pel que fa als accèssits s’han concedit a Kribi Heral, amb l’obra “Macro2” (1r accèssit) i Francisco Carpena Muñoz, autor de “Café” (2n accèssit).

Cal destacar també l’actuació musical de Sifasol, el grup de l’Escola de Música Moderna de Benissa, que amenitzarà l’acte. Per finalitzar, s’inaugurarà l’exposició de les obres guanyadores i de totes les seleccionades, que romandran en la Sala d’Exposicions del Taller d’Ivars fins a l’1 de juliol.

Xavi Tro, Regidor de Cultura, ha manifestat l’enhorabona a tots els guanyadors i seleccionats, a més d’agrair la nombrosa participació d’artistes. Així mateix, ha convidat a tota la població a l’acte de lliurament dels premis i a visitar l’exposició.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?