Cultura

Èxit de la presentació del còmic “La llegenda de Ben i Issa” davant els escolars

Els xiquets dels col·legis Pare Melcior i Manuel Bru de Benissa han pogut gaudir del còmic de la Llegenda de Ben i Issa, acompanyats del seu creadors, Bernat Capó i Jaume Carañana, en la presentació que s’ha realitzat aquest matí al centre cultural. Aquesta ha estat l’última activitat programada per la Regidoria de cultura per a celebrar la festivitat del 9 d’octubre. Els xiquets i xiquetes han tingut l’oportunitat de preguntar als autors sobre la creació d’aquest còmic.

El divendres passat aquests escolars també van poder gaudir del Correllengua que va recórrer els dos centre de primària, fent partíceps a tots els xiquets de diverses activitats com el compta-contes, danses, música tradicional i exposicions.

Una altra de les activitats que es va organitzar per a aquesta celebració va tindre lloc el divendres a la nit a la Seu Universitària, amb la presentació literària de les obres guanyadores dels premis 25 d’Abril i de l’obra d’assaig guanyadora de l’any 2003. Els autors, acompanyats del batle, la Regidora de cultura i els Presidents d’Honor i fundadors dels premis, Bernat Capó i Pere Cabrera, van comentar les seues obres davant el públic assistent. També es va presentar l’esmentat còmic i un llibre commemoratiu dels 25 anys d’aquests premis. La vetllada va concloure amb un concert del grup valencià de rock “Lilit” al centre cultural.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?