Cultura

El Grup Anarquista de la Marina organitza la Fireta del Llibre Anarquista de La Marina el pròxim 10 de setembre

Cartell del Grup Anarquista de La Marina
Cartell del Grup Anarquista de La Marina

El pròxim dia 10 de setembre el Grup Anarquista de La Marina organitza la Fireta del Llibre Anarquista de La Marina, en col·laboració amb l’Ateneu Popular de Pedreguer i el grup de joves Encausats Pego.

La Fireta constarà de dos espais diferenciats i contigus que seran el Parc de la Lluna, on es farà la trobada d’editorials, distribuïdores i llibreries amb llibres, premsa i material anarquista i que tindrà l’horari de 10 del matí a 8 de la vesprada. A dia de hui s’espera la presència d’unes deu parades, ampliant-se amb tota seguretat aquest nombre en els pròxims dies.

L’altre espai on es celebra la trobada és el local de l’Ateneu Popular de Pedreguer, on es faran tres presentacions de llibres al llarg del dia i amb els següents horaris:

A les 12 del matí es presenta el llibre “La plaga de nuestro tiempo” de Juanma Agulles i editat per Milvus.
A les 17h es presenta el llibre “Antologia literaria Ricardo Flores Magón” d’Ignacio Marín editat per Aurora Negra.
A les 19h es presenta el llibre “La columna de Hierro” de Miquel Amorós i editat per Milvus.

Durant tot l’horari de la Fireta del Llibre Anarquista de La Marina hi haurà al local de l’Ateneu un servei de barra amb refrescos i menjar la recaptació del qual serà en solidaritat amb el grup Encausats Pego per ajudar en les despeses del seu cas repressiu.

La fireta té un esperit comarcal i és per això que convidem a tota la població a passar i descobrir l’anarquisme en totes les seues expressions.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?