Cultura

La Regidoria de Cultura organitza diferents acitivitats per al pròxim cap de setmana

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Benissa ha preparat per a aquest cap de setmana diverses activitats incloses al programa de la Fira i Porrat de Sant Antoni 2011.

Aquest divendres 21 de gener,
a les 20.00, a la Sala d’Actes de la Seu Universitària de la Marina, s’ha programat la presentació de l’última publicació d’Eugeni-Adolf Monjo Pasqual, “Entre llops”. Es tracta d’una novel·la històrica amb personatges entre la ficció i la realitat que van habitar la Marina Alta durant els segles XVII i XVIII. L’historiador Joan Francesc Monjo i Dalmau serà l’encarregat de fer la presentació.

El mateix divendres, a les 22.30 i al Saló d’Actes del Centre Cultural, tindrà lloc la representació de l’obra teatral “Morir (o no)”, de l’autor Sergi Belbel, pel grup de Teatre Universitari de la Universitat d’Alacant, dirigit per Tomàs Mestre. Les entrades per a aquest espectacle tenen un preu de 5 euros, a benefici de les Festes de la Puríssima Xiqueta 2011.

Pel que fa a música, el dissabte 22, se celebrarà la Trobada de Corals que organitza com cada any la Coral Benissenca. En aquesta ocasió, el grup convidat serà la Coral d’Orba. L’activitat serà al Centre d’Art “Taller d’Ivars”, a les 20.30.

Finalment, el diumenge 23, els més menuts tenen una cita amb el teatre. La Tal Cia. de Teatre presentarà l’espectacle “En concert”, a les 12.00, al Centre Cultural. Un espectacle divertit on la música és el fil conductor. L’entrada per a aquesta activitat és gratuïta.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?