Cultura

“Xiquetart”, òpera, cinema i presentació de llibre a la Seu Universitària de la Marina

Hui a les 20.00 se celebrarà a la Seu Universitària de la Marina (Benissa) la projecció de l’òpera en dvd “Norma”, de Bellini, interpretada per Edita Gruberova i Sonia Ganassi, entre d’altres.

El dijous, a partir de les 22.00, el cicle La Finestra Indiscreta projectarà la pel·lícula “Malditos bastardos”, de Quentin Tarantino. L’acte ha estat organitzat pel Col·lectiu Daguerrotip, amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura i la Seu Universitària.

Malditos bastardos és una pel·lícula amb influència del cinema bèl·lic italià de la dècada de 1960. La cinta va ser estrenada al Festival de Cannes de 2009 i va ser molt criticada per mostrar una imatge irreal de la Segona Guerra Mundial. No obstant això, un altre sector del públic la considera una obra mestra, ja que té escenes d’entreteniment molt aconseguides.

El divendres, de 9.00 a 12.30, se celebrarà una nova edició de Xiquetart per als xiquets de primària de les escoles públiques Manuel Bru i Pare Melxor, amb la intenció “d’apropar la Universitat d’Alacant a l’escola i donar-li la benvinguda a la Seu de la Marina”, segons comenten els organitzadors.

Així mateix, també el divendres, a les 20.00, a la sala d’actes, es presentarà el llibre de Bernat Capó “On ets, Gigi?”, i la versió anglesa “Where are you, Gigi?”. Intervindran en l’acte Pere Cabrera, Teresa Morell, Tomàs Llopis, Francesc Ferrer i l’autor. L’entrada als actes és lliure, limitada a l’aforament del local.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?