Cultura

El Calendari dels Brillants 2006 incorpora col·laboracions de destacats escriptors

Acaba de publicar-se el Calendari dels Brillants 2006 que any rere any ofereix als lector més curiosos un bon grapat de dades sobre el santoral i els patronatges, festes religioses i populars, principals devocions, creences del poble valencià, regiment de les fases de la lluna i recomanacions astronòmiques, pronuncies del temps que ha de fer, consells de medicina i per al camp i l’hort i molta més informació. La publicació ha incorporat col·laboracions de destacats escriptors com Isabel-Clara Simó, Josep Iborra, Carme Miquel, Lluís Alpera, Tono Fornes, Jordi Sanchis, Gaspar Jaen, Emili Piera, Manel Joan i Arinyó i el nostre col·laborador Vicent Balaguer, que ha escrit el seu habitual “Pronòstic que fa en verset el fantàstic Vicentet”.

A més d’estes col·laboracions literàries, es recullen articles de Salvador Bolufer, Guillem Gilabert, Josep Sendra, Vicent Mahiques, Josep Ramiro i Josep Antoni Comes.

El responsable del calendari, Joan Josep Cardona, ha comptat també amb il·lustracions de Josep Cardona El Persa i Ramón Pérez Carrió.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?