Cultura

El Calendari dels Brillants incorpora noves col.laboracions

Fidel a la seua cita anual, el Calendari dels Brillants ja es troba en llibreries i punts habituals de venda de la comarca i de fora d’ella. La publicació, que edita el benisser Joan Josep Cardona Ivars, ha incorporat noves col.laboracions, que tracten un bon grapat de temes socials i culturals, així com alguns poemes.

Com és habitual, el calendari inclou consells per a la muntanya, el camp, el jardí, la mar i la casa; el santoral, el cicle de la lluna, les devocions populars, el patrons de cada mes, informacions fito-sanitàries, observacions astronòmiques, refranys així com dades sobre les festes patronals, els dies de mercat, les fires tradicionals i altres activitats destacades per al 2004.

En la publicació col.laboren Josep Sendra Piera, Pere Cabrera Sendra, Facundo Tartana (pseudònim de Pasqual Giner Pérez), Guillem Gilabert, Joan F. Mira, Josep Ramiro, Vicent Mahiques Roig, Emili Piera, Maria Josefa Ivars Femenia, Josep Antoni Comes, Jordi Sanchis, Gaspar Jaén, Lluís Alpera, Tono Fornés, Vicent Balaguer i Salvador Bolufer. La portada i les vinyetes ha estat realitzades per Josep Cardona El Persa mentre que Ramón Pérez Carrió ha fet les portades interiors.

El Calendari dels Brillants 2004 ha comptat amb la col.laboració dels ajuntaments de Benissa, Dénia, Pedreguer, Xaló, Ondara, Gata i Xàbia; la Diputació Provincial i la Conselleria de Cultura.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?