Cultura

El benisser Víctor Ruiz Castells guanya el premi del jurat i el premi popular de curtmetratges del III Concurs de Joves Promeses de la Marina Alta

Els participants en la modalitat de curtmetratge
Els participants en la modalitat de curtmetratge

El benisser Víctor Ruiz Castells ha guanyat el premi del jurat i el premi popular en el III Concurs de Joves Promeses de la Marina Alta, organitzat per la Xarxa Jove de la MACMA. L’acte es va celebrar el passat 11 de setembre a l’Auditori de Teulada Moraira.

El curt de Víctor Ruiz es titula “Rescateu-me” i va aconseguir també el premi popular en aconseguir 574 vots al canal de Youtube de la MACMA. El jurat, per la seua banda, estava compost per Anna Perles (Presidenta de l’Escola de Cine Riurau) i José Maria Hortelano (Mestre de l’Escola de Cine Riurau i Fotògraf Professional).

El III Concurs de Joves Promeses pretén enfortir la Xarxa Jove comarcal a més de visibilitzar el talent de la gent jove de la Marina Alta. Aquest concurs, destinat a joves fins a 30 anys, va comptar amb una gran representació comarcal: Dénia, Benissa, Pego, Teulada Moraira, Gata de Gorgos, Ondara i Els Poblets.

A continuació, podeu veure el curt “Rescateu-me”:


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?