General

La Xarxa de Dones de la Marina Alta convoca un concurs de cartells amb motiu del seu 25é Aniversari

Logo de la Xarxa de Dones de la Marina Alta
Logo de la Xarxa de Dones de la Marina Alta

La Xarxa de Dones de la Marina Alta, amb motiu de la celebració del seu 25é Aniversari el pròxim any 2019, ha convocat un concurs per a triar un cartell commemoratiu. Aquest cartell rebrà un premi de 200€ i l’estatueta dels Premis 8 de Març. El cartell s’utilitzarà per a anunciar els actes del Dia de la Dona 2018 organitzats per la Xarxa de Dones Marina Alta.

Bases del concurs

L’objecte de la present convocatòria és la realització d’un concurs de disseny del cartell commemoratiu dels “25 anys de la Xarxa de Dones de la Marina Alta”.

Participants

Podran participar totes les artistes, dissenyadores o creadores que ho desitgen, de forma individual o en grup, amb un màxim de dos obres.

Requisits

Els cartells hauran de ser originals i inèdits. El tema serà de lliure inspiració, però necessàriament amb al·lusió a la Xarxa de Dones de la Marina Alta i als seus 25 anys de feminisme. La tècnica a emprar en la confecció del cartell serà lliure. Les dimensions seran de 50×70 cm. En els cartells ha de figurar la llegenda “Xarxa de Dones de la Marina Alta: 25 anys de
Feminisme” i el logo de la Xarxa de Dones de la Marina Alta. Tant la retolació com el tipus de lletra i la seua distribució en el cartell seran de lliure elecció artística. El jurat podrà proposar l’exclusió d’aquells treballs el contingut dels quals o presentació no s’ajuste als anteriors requisits.

Presentació

Els originals es presentaran a la Casa de Cultura de Pedreguer, Glorieta de la Creu, 14, 03750 Pedreguer, de dilluns a divendres de 9 a 22 h. i dissabtes de 9 a 14 h. amb el títol en la seua part posterior. Els treballs aniran acompanyats de sobre tancat amb fotocòpia del DNI de l’autora i dades personals, i en la seva part exterior el títol del cartell.

Premi

A l’obra guanyadora es concedirà un premi de 200 euros i l’estatueta dels “Premis 8 de Març”que es lliuraran en la inauguració de l’exposició. L’obra serà la imatge del cartell del Dia Internacional de la Dona i els Premis 8 de Març, així com de la portada del llibre que publicarà la Xarxa de Dones de la Marina Alta amb motiu del seu 25 aniversari.

Termini d’admissió

El termini d’admissió de treballs finalitzarà el proper 15 de gener de 2019, a les 14 h.

Jurat

El jurat estarà format per integrants de la Xarxa de Dones de la Marina Alta vinculades al món de l’art i la creació.

Exposició

Les obres presentades podran ser objecte d’exposició amb motiu dels actes commemoratius del 8 de Març.

Condicions generals

El cartell premiat quedarà en propietat de la Xarxa de Dones de la Marina Alta per a la seua reproducció com a imatge del Dia de la Dona i de la portada del llibre. Les obres presentades i no premiades podran ser retirades una vegada finalitzada l’exposició, durant els 15 dies següents.

Més info : xarxadonesmarinaalta.blogspot.com Tel. 617 095 705 / 654 496 969


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?