General

Els grup AIRAM guanya el concurs de cartells “25 Aniversari de la Xarxa de Dones de la Marina Alta”

Logo de la Xarxa de Dones de la Marina Alta
Logo de la Xarxa de Dones de la Marina Alta

Conclòs el termini de presentació d’obres del Concurs de Cartells de la Xarxa De Dones de la Marina Alta, es va reunit el jurat format per Pau López Anquela, Carmen Sánchez Ruano, Rosa Real Saiz i Rosa Sala Máñez, que actua com a secretària d’acta.

Vistes les 8 obres presentades, les components del jurat consideren la qualitat de totes elles i acorden designar per unanimitat com a cartell guanyador el titulat “Arracada”. Oberta la plica, l’obra guanyadora resulta ser d’autoria col·lectiva del grup AIRAM, Gràfiques Avellà.

El lliurament del premi serà l’1 de març, a les 20h, a la Casa de Cultura de Pedreguer, durant la inauguració de l’Exposició “25 anys de la Xarxa de Dones de la Marina Alta. Concurs de Cartells”. En l’exposició, a més de les obres presentades al concurs s’exposaran els cartells commemoratius del 8 de març des de 2007 fins a 2019. Agraïm a les i als artistes participants en el concurs la seua contribució a difondre i celebrar la lluita feminista.

La Xarxa convida a tothom i totadona a visitar l’exposició i a recolzar els diferents actes i mobilitzacions previstos que es realitzaran al voltant del 8 de Març per a reivindicar els drets de la dona.

1 de març, 20h. Inauguració de l’exposició de cartells a la Casa de Cultura de Pedreguer. ( L’exposició estarà oberta des del 1 fins al 15 de març, de 10h a 14h, i de 16h a 22h)

7 de març 19.30h Concentració – manifestació Glorieta de Dénia-
21.30h Sopar commemoratiu 8 de Març: 25 aniversari de la Xarxa de Dones de la Marina Alta.

8 de Març: Vaga feminista.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?