Cultura

Dubte, entre el rock i el reggae

dubte

Aquesta setmana tenim amb nosaltres al grup de La Marina Alta Dubte (els seus component són de Xaló i Benissa) per a la secció de maquetes. Vos parlem d’un col·lectiu de joves que no són nous en l’escena, ja que anteriorment recorreren la geografia valenciana amb el grup d’ska-reggae Skapats.

Dubte - Els componentsAmb el canvi de nom, algun moviment de components i un estil més urbà que es situa entre el Reggae i el Rock els Dubte s’autoprodueixen les primeres cançons per donar a conèixer el seu nou tarannà i la maduressa adquirida els darrers mesos i anys.

Al seu Bandcamp podreu trobar cançons en castellà com ‘Quieto‘ o ‘Coge la lanza‘ que ens recorden a La Raíz, i la cançó en valencià ‘Comptes entre mans‘, que a més li dediquen un remix dub per part de MarqB, que alhora és el guitarra del grup. I és que aquest grup jove no amaga les seues influències dels de Gandia, com tampoc les dels seus companys Aspencat, amb els quals actualment comparteixen local d’assaig.

Estigueu atents a estos joves perquè sentirem parlar d’ells, el #DubteTour13 està en marxa. Podeu fer un tast al reproductor que ací vos deixem.

[bandcamp album=346357702  bgcol=FFFFFF linkcol=ff9600 size=venti]

Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?