General

Impulsen la creació d’una associació per a gent d’entre 35 i 60 anys

Grup de gent (foto del flickr de Craigmarston)
Grup de gent (foto del flickr de Craigmarston)

Omplir el buit sociocultural i lúdic dels benissers amb edats compreses entre els 35 i 60 anys. Amb aquest objectiu s’està impulsant la creació de l’Associació de la Segona Edat de Benissa.

Aquesta pionera iniciativa a la comarca de la Marina Alta, és fruit de les inquietuds d’un grup de veïns que vol promoure activitats per a compartir amb les persones de mitjana edat.

Excursions, sopars o un lloc de trobada per tots ells. Fets inimaginables, fins ara, amb els quals tindran els mateixos beneficis que els seus joves conciutadans i els de la tercera edat.

Sabina Marattin, una de les impulsores, convida a tots els veïns que estiguen interessats a formar-ne part perquè assistisquen el dimarts 7 de febrer, a les 20.30, a la reunió per a constituir l’Associació de la Segona Edat. La cita serà al Casal de les Associacions, el que era l’antic IES Josep Iborra.

Marattin matisa que els agradaria que acudira “molta gent per a informar-se i donar idees per al seu bon funcionament”. De moment, s’han utilitzat les noves tecnologies, com facebook, per a anunciar als quatre vents aquesta curiosa iniciativa.

Temes com l’edat dels participants seran debatuts en aquesta reunió de la qual s’espera isca ja una junta directiva. Mentre s’espera conèixer tots els detalls, se sap que la regidora de Participació Ciutadana, Gloria Ivars, ha assegurat que també formarà part d’aquesta associació.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?