Cultura

Javier Santacreu, entre els guanyadors dels XIV Premis de la Música

De la Música y el Tiempo
De la Música y el Tiempo

“De la Música y el Tiempo”, un recull de quinze sonates per a clarinet i piano, ha sigut guardonada amb el Premi a la Millor Edició de Música Clàssica de 2010 per l’Acadèmia de les Arts i les Ciències de la Música.

Tal i com vam avançar a Infobenissa quan es van fer públiques les obres finalistes, una partitura del compositor benissenc Javier Santacreu forma part de l’obra premiada, així com una altra de Vicent Berenguer, també professor de l’Escola Municipal de Música i Dansa “Javier Santacreu” de Benissa.

Lectura dels guanyadors dels XIV Premis de la Música
XIV Premis de la música

Els guanyadors de l’edició d’enguany, la XIV, s’han donat a conèixer en un acte realitzat en la sala Clamores de Madrid, conduit Pucho, líder del grup musical Vetusta Morla i Vinila Von Bismark del grup Krakovia, així com amb l’actuació de Shuarma.

La cerimònia d’entrega serà el dia 4 de març al Teatre Häagen-Dazs Calderón de Madrid. En aquesta edició, l’Acadèmia ha comptat amb la col·laboració de l’Institut Nacional de les Arts Escèniques i de la Música (INAEM) del Ministeri de Cultura.


Comentaris a la notícia

Belén Ivars

Una vegada més Javier ens fa un regal a tots els benissers: tenir-lo de veí!! Enhorabona Javier i Vicent. A per una altra eh!!!
Besets!!!!


Voleu deixar un comentari a la notícia?