Cultura

El grup Aspencat presenta el seu nou disc “Naixen primaveres”

Logo del grup Aspencat
Logo del grup Aspencat

El grup Aspencat,
format per gent de diferents pobles de la Marina Alta,
entre els quals es troba Benissa, acaba de publicar amb llicència creative commons el seu nou disc titulat “Naixen Primaveres”, que ja es pot descarregar des de la seua pàgina web www.aspencat.org

El disc compta amb col·laboracions de coneguts músics i grups com Sargento Garcia, Obrint Pas, Orxata Sound System i La Gossa Sorda. En aquest nou treball predomina el reggae, el dub, l’ska i els sons electrònics conjuntament amb la lírica desafiant que més caracteritza el grup.

Trajectòria

Aspencat naix al 2005 amb components de diferents pobles de la comarca de la Marina Alta (Pais Valencià). Al 2007 autoprodueixen la seua primera maqueta “La festa està servida” realitzant un total de 30 concerts en 2 anys, arribat el 2009 enregistren el que serà el seu primer disc d’estudi “ Obri la llauna” (autoproduït), amb aquest disc la banda fa una declaració d’intencions de cap on vol dirigir-se.

El grup pren influències del Reggae, Ska i el Jungle, els barretja tots i els amaneix amb algunes gotes electròniques, aconsseguint un so diferent, que junt amb el dinamisme de les cançons, fa del directe d’Aspencat una proposta enèrgica i sense pauses que aconsegueix fer ballar a la gent sense descans.

Després de l’èxit de la gira “Obri la llauna Tour 2010” que ha suposat 30 concerts , amb dos discs al carrer i 5 anys pujant als escenaris; Aspencat prepara la nova Gira 2011 en la que presentarà el seu tercer treball discogràfic “Naixen primaveres”.

http://www.youtube.com/watch?v=NSelOd54A18&feature=player_embedded#at=97


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?