Festes

Inauguren el Casal Popular amb Pirat’s, Aspencat…

Cartell de la inauguració oficial del Casal Popular
Cartell de la inauguració del Casal Popular

Aquest dissabte 15 de maig tindrà lloc la presentació oficial del Casal Popular de Benissa. L’acte es farà al camp de futbol 7 i comptarà amb l’actuació del reconegut grup de reggae barceloní Pirat’s Sound Sistema, junt als coneguts, i amb disc nou, Aspencat, els quals faran vibrar els assistents amb el seu mestissatge. Acompanyant la vetllada, i des de Jesús Pobre, no han volgut perdre’s aquesta festa els Bisserots i el seu rock potent. I per últim però no menys important tindrem la primera actuació oficial del grup de Benissa Skapats!, que ens presentaran les cançons que estan fent!

Però això només és el referent als grups de música! També hi haurà una actuació del grup de batukada, els Bunpada, també de Benissa, amb ritmes brasilers. I en acabar, el DJ per exel·lència de les nits universitàries a València, Pasqu Selector continuarà donant canya fins que el cos aguante.

Tot açò per només 3€, que aniran destinats a l’autogestió del Casal Popular de Benissa, i a fer front a les despeses del concert. Els qui compren de forma anticipada la seua entrada tindran un colpet gratis.

Les entrades es poden comprar a la Llibreria La Tella de Benissa, o be a Benimaclet (València) al Centre Social Bar Terra. També hi haurà paradetes i els preus a la barra seran populars.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?