Cultura

Actes del cinquantenari de la coronació de la Puríssima del Convent

La Regidoria de Cultura, amb la col·laboració de la Diputació d’Alacant i la CAM, ha preparat una completa programació per a celebrar el cinquantenari de la coronació de la Puríssima del Convent. Un esdeveniment que va tindre lloc l’any 1954 i ara es festeja amb una exposició d’imatges de la Puríssima. La mostra estarà ubicada al Claustre del Convent i serà inaugurada el proper dissabte, dia 30, a les 19.15 hores. Tot seguit es farà un concert de música a càrrec de l’Orquestra de Cambra Ciutat d’Elx.

Per al dissabte 6 de novembre s’ha preparat una conferència titulada “Maria en l’experiència de Sant Francesc”, on intervindrà frai Sebastián López, a les 20.30 hores en l’església del Convent. A més a més, del 9 al 13 de novembre es farà el quinari de Sant Francesc i predicarà frai Víctor Canet. La primera eixida de la imatge de la Puríssima serà el dissabte 13 de novembre. Primer es farà una eucaristia, a les 18.30 hores, i després la processó. A l’endemà, diumenge 14, hi haurà una missa, a les 11.30 hores, i un concert de música pel Capellà Joan Baptista Comes, a les 20 hores.

La programació del cinquantenari de la coronació de la Puríssima del Convent continuarà el 7 de desembre amb la Vigília de la Inmaculada, a les 21 hores. Tancarà la celebració la segona eixida de la Puríssima prevista per al dimecres 8 de desembre, a partir de les 18.30 hores.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?