Comunicat

Sense inversions a Benissa per a 2020 però amb Juntes de Govern a 397€/hora

Logo de Reiniciem Benissa
Logo de Reiniciem Benissa

Reiniciem Benissa va indicar al ple ordinari de desembre, celebrat el dimecres passat, que el govern de PP + CIBE, ha remés un esquema inicial del pressupost de 2020 que no inclou inversions per a Benissa l’any que ve. Un fet sorprenent i que farà que tots els projectes pendents al municipi queden paralitzats, a més de suposar un engany per l’incompliment de les promeses electorals que els dos partits van fer durant els últims comicis.

Aquesta falta d’inversions contrasta, no obstant això, amb la licitació d’un contracte de creativitat i disseny gràfic per a promocionar les accions de les diferents regidories, amb un cost d’uns 22.000€ anuals durant quatre anys, tasca que amb l’anterior govern de progrés es feia directament des del mateix ajuntament i que, ara, a pesar d’haver-se duplicat el personal del Gabinet de Premsa municipal, s’externalitzarà, segons va destacar la regidora de Reiniciem Benissa, Belén Ivars.

Per la seua banda, Abel Cardona, va destacar el cost desorbitat que suposen les Juntes de Govern locals, on assisteixen regidors del PP i CIBE, i que suposa que es gasten setmanalment quantitats elevades en reunions que solen durar uns pocs minuts. “Estem pagant 397€/hora a cada regidor de la Junta. Reflexionen si estan o no estan excessivament retribuïts”, ha comentat Cardona.

La regidora Vrajes Fornos va sol·licitar també que s’aplique la normativa de recollida de restes orgàniques als domicilis, ja que en l’anterior legislatura ja es va aplicar als bars i restaurants, sense que s’haja avançat més al respecte.

Aquest comunicat ha estat remés per Reiniciem Benissa.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?