Comunicat

Comunicat del PSOE de Benissa sobre la pujada de l’IBI i l’IVTM

Logo del PSOE

Davant la Proposta del Partit Popular de pujar l’IBI un 45%, els socialistes de Benissa ens dirigim a l’opinió pública per a manifestar que considerem aquesta pujada desgavellada.

Si realment és necessari quadrar els comptes municipals, la proposta del Partit Socialista seria un augment del 20%, que és l’equivalent a la inflació des del 2017 fins a l’actualitat.

Les pujades d’un 45’45% de l’IBI i un 65% de l’impost de vehicles són injustes perquè afecten a tota la població sense discriminar entre pobres i rics.

També volem aclarir que a aquesta situació hem arribat pels errors de gestió del PP de Benissa, no havent aprovat pressupostos des de 2020 i per la proposta electoralista de 2015 de l’anterior alcalde del PP Juan Bautista de baixar els impostos un 20%.

Ara, en tindre majoria absoluta per a pujar els impostos el primer any de legislatura, volen justificar els motius d’aquesta mesura, que castigarà a tota la ciutadania, basant-se en l’encariment dels preus. L’equip de govern hauria de fer l’esforç de buscar solucions més imaginatives i retirar la seua proposta.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?