Comunicat

Comunicat del PSOE de Benissa en relació al programa “Menjar a casa”

Logo del PSOE
Logo del PSOE

L’equip de Govern del Partit Popular i CIBE de Benissa deixa de costat a 7 usuaris sense el servei “Menjar a Casa” des del passat 1 de gener. S’excusen en què la Conselleria des del 31 de desembre ja no es farà càrrec d’aquest servei que passarà a cada Ajuntament, sempre que vulguen contractar-ho i continuar portant el menjar a les cases dels usuaris demandants.

El PSOE de Benissa es pregunta: Com poden informar que volen fer un contracte menor per a continuar aquest servei, quan des de Conselleria van informar el passat juliol, i l’Ajuntament de Benissa ha esperat a buscar una solució al problema a partir el 17 de gener, quan jo vaig preguntar per aquest cas a la Comissió Informativa d’Organització? A què espera l’equip de govern? A que una regidora en l’oposició els pose “les piles”? O és que si no preguntem per dit servei no pensaven buscar una solució?

Per què esta mala planificació? Per què esta desorganització? Per què deixar als usuaris sense servei fins que l’ajuntament vulga fer “el contracte menor” ara, quan ho saben des del passat juliol? Pensen ells portar el menjar a casa fins que hi haja una solució? No han sabut planificar este problema amb antelació? Sembla ser que no. Totes aquestes preguntes es van fer a la passada Comissió del dimarts dia 17, i només es van excusar amb la Conselleria.

L’equip de Govern d’Arturo Poquet (PP) i Isidor Mollà (Cibe) no té cap empatia amb aquests usuaris ni amb les seues famílies, les quals són l’únic suport que tenen per sobreviure. Es tracta de persones la majoria de les quals no poden ni anar a fer la compra, no poden ni cuinar, ni encendre el foc, ni dur el plat a taula i, algunes ni caminar.

Doncs, sembla ser que no, que no tenen cap empatia.

Menjar a Casa, és un servei que fins ara contractava Conselleria i es finançava entre Conselleria, l’Ajuntament i els particulars. A juliol van comunicar que a partir d’enguany deixaven de fer-se càrrec de la contractació, que hauria de ser assumida pels ajuntaments, però que Conselleria continuaria fent l’aportació econòmica que els corresponguera. Altres ajuntaments com Xàbia han continuat prestant el servei, però el de Benissa no ha fet els deures. És més còmode culpar a la resta, sense pensar en el patiment que s’ocasiona a persones necessitades.

Marina Renner Jorro
Secretària General del PSPV-PSOE de Benissa


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?