Comunicat

Comunicat del CIBE sobre les goteres al Palau Sant Pere

Palau Sant Pere de Benissa
Palau Sant Pere

Divendres passat vaig ser testimoni directe d’una cosa que vaig pensar que mai podrien contemplar els meus ulls. Vaig ser testimoni de com dins del Palau Sant Pere de Benissa plovia. Però no parlem d’una pluja fina al més pur estil gallec, sinó parlem d’un autèntic diluvi bíblic, un xàfec amb totes les seues lletres i desastroses conseqüències.

El resultat d’una intensa però breu tempesta (de momés 15 minuts de durada) va ser la inundació de part del Palau Sant Pere. Pel que sembla les fortes filtracions es van produir entre la unió de l’antic pavelló i la pista auxiliar que amb tanta ostentació va ser inaugurada ara fa una mica més de dos anys. Les conseqüències d’aquesta inundació van ser una part important de la pista central inundada i vestuaris annexos a la nova pista auxiliar en els quals literalment plovia amb el consegüent dany per a les instal·lacions (especialment elèctriques) i risc per als usuaris. De fet, l’endemà vaig poder constatar com existien problemes amb la il·luminació del Palau, problemes presumiblement atribuïbles a la inundació del dia anterior.

Aquesta problemàtica no és exclusiva del Palau Sant Pere, sinó que altres instal·lacions municipals, com el Trinquet de Benissa, presenten aquest tipus de problemàtica, produint-se filtracions d’aigua i altres problemes per als seus usuaris amb lamentablement massa assiduïtat.

Per això, des de CIBE considerem inadmissible que una obra que fa només dos anys que es va inaugurar i que va costar més de 700.000 € (quasi 240.000 € als benissers) presente aquests problemes, i entenem que govern del Partit Popular ha de prendre mesures sobre aquest tema, exigint les responsabilitats pertinents a qui corresponga.
Álvaro Mendoza Sánchez.
Portaveu del CIBE

 


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?