Aquest nou especial informatiu està dedicat a les pròximes eleccions municipals que se celebraràn el proper dia 27 de maig. En elles, quatre candidatures es presenten per tal d’aconseguir el recolzament dels benissencs i benissenques per governar el poble els propers 4 anys.

Infobenissa ha apostat sempre per la informació contrastada, aportant tots els punts de vista, i és per això que hem aprofitat per preguntar als màxims responsables dels partits quines són les seves propostes per a la pròxima legislatura.

Vam contactar personalment amb els quatre candidats per a comentar-los la nostra intenció: fer-los algunes preguntes sobre el seu programa electoral.

Juan Bautista Roselló – del PP -, Vicent Cabrera – del PSPV-PSOE – i Jaume Ortolà – del CIBE-BLOC – han participat en aquesta entrevista.

Paco Montagut – candidat del PSI – ha rebutjat participar-hi.

Aquesta entrevista es troba dividida en dues parts:

  • En primer lloc els vam demanar als candidats que ens expressaren els 10 punts fonamentals del seu programa electoral: voliem saber quines seran les principals aportacions que volen fer cadascun d’ells al nostre municipi.Junt a aquestes 10 propostes, també vam demanar als candidats que ens aportaren fotografies, cartells electorals i altre material de campanya.
  • També vam redactar un llistat de les coses que, segons el nostre parer, preocupen a la gent del nostre poble. Vam enviar aquestes preguntes als candidats després de rebre la part anterior de l’entrevista.Les respostes a les preguntes les podeu trobar totes juntes, per tal de comparar que diuen cadascun d’ells.

Primera Part: Programes dels partits

Segona Part: Entrevistes als candidats

Volem tornar a agraïr als tres candidats que han participat en l’entrevista la seva amabilitat i disponibilitat per contestar-nos. Gràcies a ells, tenim informació de primera ma sobre quines són les seves propostes sobre alguns temes concrets que afecten a la vida al nostre poble, i podrem fer-nos una idea prou clara de quina serà la seva actitut i les seves accions durant la propera legislatura.


Articles de l'especial informatiu

  1. Eleccions 2007: Juan Bautista Roselló – Principals punts del programa del PP. (19/05/2007)
  2. Eleccions 2007: Vicent Cabrera – Principals punts del programa del PSOE (19/05/2007)
  3. Eleccions 2007: Jaume Ortolà – Principals punts del programa del CIBE-BLOC (19/05/2007)
  4. Eleccions 2007: Infobenissa pregunta als candidats: Benestar social, economia i territori (21/05/2007)
  5. Eleccions 2007: Infobenissa pregunta als candidats: infraestructures, serveis i esports (21/05/2007)
  6. Eleccions 2007: Infobenissa pregunta als candidats: cultura, festes i política (21/05/2007)
  7. Regidors 2007 (27/05/2007)