Successos

Uns lladres van furtar als bombers en l’accident de Benissa amb tres morts

Imatge de l'accident a l'AP-7 a Benissa
Imatge de l’accident a l’AP-7 a Benissa

Hi ha lladres que no tenen gens ni mica de cor. Uns lladres van aprofitar l’accident ocorregut el passat 27 de gener al tram de Benissa de l’AP-7, en el qual van morir tres persones i cinc van resultar ferides per a furtar en un dels vehicles dels bombers de Dénia.

Els bombers, així com els sanitaris, policies i guàrdies civils, assistien a les víctimes i treballaven en difícils condicions quan es va perpetrar el robatori. El sinistre va ocórrer a mitjanit a conseqüència de l’acumulació de granissol a la calçada. Es van veure implicats cinc vehicles. Va ser un accident terrible. Els efectius del parc comarcal, a més d’excarcerar un dels morts (els altres dos van morir atropellats en baixar del seu cotxe per a intentar auxiliar els ocupants del primer vehicle sinistrat), van netejar la via i van buscar durant uns minuts d’angoixa un bebè que podia haver eixit volant d’una cadireta infantil. Al final, es va confirmar que en eixe cotxe no viatjava cap xiquet.

La confusió de l’accident i el fet que tots els efectius desplaçats treballaren sense descans el van aprofitar els lladres per a furtar diverses ferramentes d’un dels vehicles dels bombers de Dénia. Es van endur eines que podrien emprar per a assaltar cases.

El parc de Dénia ha presentat una denúncia davant la Guàrdia Civil.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?